Schrijfsdag 372px

Wil of moet jij blogs schrijven of een scriptie of een website of roman of gedichten en wil het maar niet zo lopen als jij wil? Dit is een traject voor mensen met schrijfplannen of wensen die steeds weer opborrelen. Op verzoek start ik speciaal deze winter weer een traject voor een kleine groep (8 personen maximaal). Doel is om (eindelijk?) op papier te krijgen wat jij wil zeggen. Ik zorg voor inspiratie en oefeningen om los te komen, waarin ieder schrijft aan haar eigen blogs of roman of website of... wat jij maar wil. Het is aan mijn keukentafel in Deventer. Elke bijeenkomst schrijf je ook aan je eigen werk. Kortom, eind april ben jij een heel eind opgeschoten met je project.

Dit traject is juist ook voor als je vast zit, of na één zin al vastloopt, of het onder de douche nog wist en daarna was het weg (zoals mensen in de eerdere groep aangaven). Ik help je graag op weg met zeggen wat jij te zeggen hebt... 

Het is dan inspirerend om elkaars verhalen te horen en te delen. En het is licht, er mag gelachen worden! Op weg naar zeggen wat jij te zeggen hebt. Wat jij wil zeggen is echt van belang. Ik help je daar graag bij. 

Zo lang er plaats is in de groep, kan je je aanmelden voor de gratis koffieochtend. Ik vertel op die ochtend kort hoe ik de cursus voor me zie en waaraan ik heb gemerkt dat een groep gecombineerd met mijn persoonlijke support heel goed werkt. 

Gratis koffie-informatieochtend: 
woensdag 17 januari 10.30 - 12.00 aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cursusbijeenkomsten 
woensdag 14 februari van 9.30 tot 11.30
woensdag 14 maart van 9.30 tot 11.30
woensdag 14 april van 9.30 tot 11.30

Prijs voor deze drie bijeenkomsten samen, inclusief forum: 125 euro exclusief btw. Voor als jij nu echt eindelijk werk wil maken van je blogs, boek, website, roman, levensverhaal etc). Maximaal 8 personen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinds enige tijd zijn ook individuele schrijfcoachingssessies mogelijk. Om uit te vinden wie jij bent en wat jij wil zeggen, waarom dat zo waardevol is, en wat jouw toon is en hoe jij fijn schrijft. Elke andere invulling is ook mogelijk als dit jou ondersteunt bij jouw schrijven. Bel of mail gerust voor overleg of een afspraak. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of per telefoon 06 10 646 101

Ik heb Nederlands gestudeerd en ben dichteres, schrijfdocent, eerstegraads docent en eindredacteur en wil graag dat jij kan zeggen wat je wil zeggen. Op een makkelijke, moeiteloze en lichte manier, want dat kan echt. Ik ben heel blij als ik je mag helpen die weg van binnen te vinden.