meeuwen 372 px

Wil jij graag schrijven? Maar kom je er niet aan toe of loop je af en toe vast? Dit traject wil jou helpen om te blijven schrijven én met zoveel mogelijk bewegingsvrijheid. Het kan gaan om columns, blogs, stukjes voor Linkedin of Facebook, een echte roman, of een boek over jouw vakgebied. Misschien je levensverhaal? Of nog heel anders? Dit is een traject voor als jij schrijfplannen of -wensen hebt die telkens weer opborrelen. We werken een half jaar samen aan jouw plannen, en dat mogen gerust meerdere plannen zijn en je mag ze zelfs gedurende het jaar verder ontwikkelen. We kijken en onderzoeken steeds hoe jij fijn en vrij kan schrijven.We zijn dicht bij elkaar betrokken en willen elkaar graag helpen om verder te komen. We komen in vijf bijeenkomsten bij elkaar, delen wat er tussentijds is gemaakt, kijken wat er gelukt is, waar je tevreden over bent, en waar je vastloopt. Ervaring leert dat we samen altijd een weg weten om weer verder te komen. Het blijkt al heel inspirerend om elkaars verhalen te horen en te delen. Ook maken we ter plekke teksten om je soepele pen te oefenen en plezier te hebben. Doel is om (eindelijk?) op papier te krijgen wat jij wil zeggen. De bijeenkomsten zijn aan mijn keukentafel in Deventer. Januari 2019 ben jij een heel eind opgeschoten met je project. Ik help je graag op weg met zeggen wat jij te zeggen hebt. 

We zijn met 6 personen maximaal (inclusief Heleen). Het is dus een intensief traject met veel aandacht voor jou. 

Cursusbijeenkomsten 2018/2019: 

woensdag 12 september 9.00 tot 11.00
woensdag 10 oktober van 9.00 tot 11.00
woensdag 7 november van 9.00 tot 11.00
woensdag 12 december van 9.00 tot 11.00
woensdag 16 januari van 9.00 tot 11.00


Kan jij niet op woensdag? En wil je wel meedoen? Dan is het fijn als je je wél aanmeldt, ik vermoed dat de groep meer dan vol raakt, en dan kan ik wellicht een tweede groep voor jou starten op een moment dat je wel kan. Dat doe ik dan met datumprikker. 

Prijs voor deze vijf bijeenkomsten samen: 250 euro exclusief btw. Voor als jij nu echt eindelijk werk wil maken van je teksten. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na betaling van de factuur is je plek definitief verzekerd. 

Ik heb Nederlands gestudeerd en ben dichteres, schrijfdocent, eerstegraads docent en eindredacteur en wil graag dat jij kan zeggen wat je wil zeggen. Op een makkelijke en lichte manier, want dat kan echt. Ik ben heel blij als ik je mag helpen die weg te vinden. Wat jij te zeggen hebt is van grote waarde. 

Foto: Morais via Unsplash