Brievenbusdoos, de uitkomst!

Wil je een klein pakketje veilig opsturen via de post? Maak dan gebruik van een handige brievenbusdoos. Zoals het woord al aangeeft, passen de dozen door de brievenbus dus dit is perfect voor kleine producten. Hierdoor moet je er wel op letten dat het product plat is, zodat het in de doos past. Alle brievenbusdozen zijn plat en je kunt ze goed dicht maken.

Brievenbusdoos

Er passen meerdere soorten producten in een brievenbusdoos. Denk aan een aantal dunne kledingstukken, bijvoorbeeld een topje of een rokje. Als deze stof heel dun is, passen die makkelijk in een brievenbusdoos. Handig als je kleding verkoopt via Vinted. Een brievenbusdoos is hier perfect voor, ook omdat je zeker weet dat het pakketje door de brievenbus past. Gebruik je een brievenbusdoos als ondernemer? Dan kun je een sticker plakken op de kartonnen brievenbusdoos om hiermee aan te geven dat het pakketje van jou is. Dit zorgt ook weer voor naamsbekendheid van je onderneming.

Zelfklevende sluiting

De brievenbusdozen zijn heel stevig en de dozen hebben een zelfklevende sluiting. Hierdoor weet je zeker dat jouw producten op een veilige manier de ontvanger bereiken. Het materiaal van de brievenbusdozen is zelfs zo sterk, dat de dozen hergebruikt kunnen worden. Het is aan jezelf of je dit wilt doen of niet. De mogelijkheid is er en de dozen zijn dus van zeer goede kwaliteit. Als de doos dicht zit, kun je die niet ongezien weer open maken. Hierdoor zie je het ook gelijk als de doos onderweg tijdens de verzending is opengemaakt.

Zakelijk

Gebruik je een brievenbusdoos vaak omdat je een product moet opsturen vanuit je bedrijf? Dan kun je een grote hoeveelheid aan dozen laten verzenden naar je bedrijf. Zorg dat je er altijd genoeg op voorraad hebt. Is jouw maat niet aanwezig? Dan kun je ook een doos op maat laten maken, speciaal voor het product dat jij wilt verzenden. Hierdoor weet je zeker dat jouw product in de brievenbusdoos zal passen. Heel handig.

Veilig verstuurd

Met een brievenbusdoos worden jouw pakketjes veilig verstuurd. Zo hoef je niet bang te zijn dat je product kapotgaat. Daarnaast zien de kartonnen dozen er professioneel uit. Ook is het handig dat je ze kan hergebruiken, als je dit wenst. Let er wel op dat de brievenbusdozen echt alleen voor platte producten zijn die door de brievenbus passen. Als je een doos nodig hebt voor grotere producten, dan moet je iets anders aanschaffen. Schaf een brievenbusdoos aan als jij een pakketje moet versturen via de post dat door de brievenbus past.    

Reactie achterlaten