Heytze 372

Poëzie kan je ineens verrassen op muren, straathoeken, brugleuningen, trappen en nog veel meer. 


Hieronder vind je de vraag of vragen bij gedicht 1. Op vrijdag krijg je de Eerste-lezing-vraag, op zaterdag de Opwarmvraag en op zondag de Mijmertip. Alle gedichten en vragen blijven hier staan tot het eind van de Zweefduik, 9 juni. Om bij de vraag te komen kun je klikken op de rode koppen. (Als er niks staat, klik dan eerst even op de kop hierboven: ''Gedicht 1'', dan verschijnen de vragen alsnog.)


Hieronder vind je de vraag of vragen bij gedicht 2. Op vrijdag krijg je de Eerste-lezing-vraag, op zaterdag de Opwarmvraag en op zondag de Mijmertip. Alle gedichten en vragen blijven hier staan tot het eind van de Zweefduik, 9 juni. Om bij de vraag te komen kun je klikken op de rode koppen. (Als er niks staat, klik dan eerst even op de kop hierboven: ''Gedicht 2'', dan verschijnen de vragen alsnog.)

 


Hieronder vind je de vraag of vragen bij gedicht 3. Op vrijdag krijg je de Eerste-lezing-vraag, op zaterdag de Opwarmvraag en op zondag de Mijmertip. Alle gedichten en vragen blijven hier staan tot het eind van de Zweefduik, 9 juni. Om bij de vraag te komen kun je klikken op de rode koppen. (Als er niks staat, klik dan eerst even op de kop hierboven: ''Gedicht 3'', dan verschijnen de vragen alsnog.) 


Hieronder vind je de vraag of vragen bij gedicht 4. Op vrijdag krijg je de Eerste-lezing-vraag, op zaterdag de Opwarmvraag en op zondag de Mijmertip. Alle gedichten en vragen blijven hier staan tot het eind van de Zweefduik, 9 juni. Om bij de vraag te komen kun je klikken op de rode koppen. (Als er niks staat, klik dan eerst even op de kop hierboven: ''Gedicht 4'', dan verschijnen de vragen alsnog.)


Hieronder vind je de vraag of vragen bij gedicht 5. Op vrijdag krijg je de Eerste-lezing-vraag, op zaterdag de Opwarmvraag en op zondag de Mijmertip. Alle gedichten en vragen blijven hier staan tot het eind van de Zweefduik, 9 juni. Om bij de vraag te komen kun je klikken op de rode koppen. (Als er niks staat, klik dan eerst even op de kop hierboven: ''Gedicht 5'', dan verschijnen de vragen alsnog.)


Hier vind je de vragen en filmpjes die horen bij week 6. Elke dag komt er een filmpje bij.